d
+32 11 54 31 47CONTACT

Verzekeringen Peeters

Verzekeringen Peeters

Is jouw toekomst al verzekerd?

Verzekeringen Peeters
Verzekeringen Peeters
Verzekeringen Peeters

Verzekeringen Peeters is al jarenlang een vertrouwde naam in Geel en omstreken. Met een uitgebreid team van professionals beschikt de KBC-verzekeraar over aanzienlijke kennis voor alle verzekeringsoplossingen, en dat voor particulieren, ondernemers en verenigingen. Maar de grootste troef van Verzekeringen Peeters is dat ze de klant altijd centraal stellen. Verder hebben ze ook het hart op de juiste plaats en steunen ze verschillende goede doelen.

Toen het bedrijf een nieuwe website nodig had, kwam Brainlane in beeld. Wij zijn namelijk een van de vaste partners van KBC-verzekeringen op vlak van webdesign. Verzekeringen Peeters had dan ook een duidelijke opdracht voor ons team: een responsive website maken die zowel een professionele uitstraling heeft als toegankelijk is voor iedereen.

Dankzij de heldere, minimalistische website vinden alle klanten snel de informatie die ze nodig hebben. Klanten kunnen gemakkelijk een afspraak maken, aangifteformulieren downloaden of bekijken wie er allemaal deel uitmaakt van het team. Op de aparte nieuwsrubriek houdt de verzekeraar zijn klanten goed op de hoogte van al het relevante sectornieuws.

"Wij maken graag tijd voor goed advies. " Verzekeringen Peeters

Gebruikte diensten

Interesse in
een gelijkaardig project?

Aarzel niet en neem contact met ons op: Offerte aanvragen Contacteer ons
Sortlist Badge Leadinfo Badge
+32 11 54 31 47