d
+32 11 54 31 47CONTACT

POM Limburg

POM Limburg

De Provinciale Ontwikkelmaatschappij van Limburg

POM Limburg
POM Limburg
POM Limburg

POM Limburg ondersteunt de ontwikkeling en vernieuwing van voldoende en kwalitatieve ruimte voor bedrijvigheid in Limburg. POM Limburg maakt studies, geeft advies, stimuleert samenwerking tussen bedrijven, creëert randvoorwaarden voor een goed ondernemersklimaat en participeert in bedrijfsinfrastructuur.

Via community formatie en projectwerking ondersteunt POM Limburg bepaalde economische sectoren die van groot belang zijn voor de huidige en toekomstige Limburgse economie. Het gaat om de sectoren logistiek, maakindustrie, zorgeconomie, energie, cleantech, bouw, agro-food en creatieve economie. Kijk snel wat wij voor u kunnen doen of hoe u kan genieten van ons sectoraanbod.

POM Limburg verzamelt en analyseert sociaaleconomische data van Limburg en haar gemeenten. Hierdoor detecteert en interpreteert POM Limburg bepaalde trends die het mogelijk maken om de juiste beleidskeuzes te maken. Wil u weten op welke domeinen uw gemeente goed of minder goed scoort of bent u geïnteresseerd in de prestaties van uw sector, raadpleeg dan onze cijferdatabank of onze talrijke studies.

"Limburg economisch versnellen" POM Limburg voert het sociaaleconomisch beleid uit v/d provincie Limburg

Gebruikte diensten

Interesse in
een gelijkaardig project?

Aarzel niet en neem contact met ons op: Offerte aanvragen Contacteer ons
Sortlist Badge Leadinfo Badge
+32 11 54 31 47