d
+32 11 54 31 47CONTACT

Jazz Apple Kids

Enza

Jazz Apple Kids
Jazz Apple Kids
Jazz Apple Kids

Om de lekkere "Jazz Appel" van EnzaFruit beter bekend te maken bij kinderen en hun ouders, ontwierpen en ontwikkelden we een leuke, speelse en interactieve campagnewebsite: kids.jazzapple.eu.

Op deze website kunnen de kinderen op een leuke en speelse manier kennis maken met Jazz appelen. Voor ieder wat wils! Lees de avonturen van Lili & Ed snackerman en kom zo meer te weten over het mooie land Nieuw-Zeeland, speel het Jazz zoekspelletje, kook samen een lekker Jazz appelgerechtje, knutsel leuke kunstwerkjes in het thema van appelen en ontdek nog zoveel meer.

Ben jij ook helemaal verzot op de Jazz appelen? Spaar dan mee met de Jazz kids spaaractie en ontvang zo toffe Jazz apple gadgets! Snel de nodige Jazz apple labels verzamelen is de boodschap.

De Jazz™ appel is een kruising tussen de Royal Gala en Braeburn appel. De vorm en zijn zoete smaak zijn afkomstig van de Royal Gala appel, terwijl de lichtzure toets dan weer naar de Braeburn appel verwijst.

De Jazz™ appel trekt de appelliefhebbers niet alleen aan met zijn unieke smaak, maar ook zijn uitzicht zorgt voor een pure aantrekkingskracht. Hij heeft een overwegend rode schil met een groen-gele achtergrond. De Jazz™ appel ziet er erg smakelijk uit en nodigt je uit om in hem te bijten!

Gebruikte diensten
  • Een website die u zelf kan aanpassenMeer info
  • Een betrouwbare hosting oplossingMeer info

Interesse in
een gelijkaardig project?

Aarzel niet en neem contact met ons op: Offerte aanvragen Contacteer ons
+32 11 54 31 47