d
+32 11 54 31 47CONTACT

InterOffice

InterOffice

Alles in school- en kantoorbenodigdheden

InterOffice
InterOffice
InterOffice

InterOffice is een vooraanstaande verkoper van de meest uiteenlopende school- en kantoormaterialen in België. Vanuit hun fysieke winkel in Tongeren en een uitgebreide webshop bevoorraden ze tal van scholen, overheden, ziekenhuizen en zorgcentra in alle uithoeken van het land. Dankzij hun grote voorraad kunnen ze ook binnen de dag leveren. Of je nu op zoek bent naar kantoormaterialen, schoolbenodigdheden, bedrijfs- of schoolkledij, kantoor- of schoolmeubilair, touchscreens, digitale schoolborden, ... jij noemt het, InterOffice levert.

De bestaande website van InterOffice was ondertussen verouderd geworden. Een uitgelezen moment om stil te staan bij de volledige uitstraling van het bedrijf. Na een overleg met het creatieve team van Brainlane, werd er beslist om niet enkel een nieuwe website te ontwerpen, maar ook een nieuwe huisstijl mét logo. Met deze digitale profilering wil InterOffice zich nog beter positioneren als totaalpartner voor alle school- en kantoorbenodigdheden voor al hun klanten.

Onze designers vlogen erin en kwamen met een origineel logo op de proppen. Dit combineert de I en O van InterOffice op zo'n manier dat het lijkt op een plakbandhouder, toch wel een vaste waarde in de kantoorsetting. Het nieuwe design benadrukt met gevarieerde zachte kleuren dat InterOffice zowel toegankelijk is voor een grote overheidsinstelling of school als voor een particuliere klant. Alle belangrijke productcategorieën hebben hun eigen pagina zodat bezoekers voldoende informatie kunnen vinden over deze producten. Dit geheel werd naadloos geïntegreerd met de bestaande webshop. Zo is InterOffice helemaal klaar voor een volwaardige digitale ontwikkeling.


Heeft jouw bedrijf ook nood aan een nieuwe website en huisstijl? Contacteer ons dan zeker!

"Kantoormaterialen, schoolbenodigdheden, bedrijfskledij en nog veel meer... Jij noemt het, wij leveren!" InterOffice

Gebruikte diensten

Interesse in
een gelijkaardig project?

Aarzel niet en neem contact met ons op: Offerte aanvragen Contacteer ons
Sortlist Badge Leadinfo Badge
+32 11 54 31 47