d
+32 11 54 31 47CONTACT

CSC Industries

CSC Industries

Cavale Steel Company | producent van Self Storage Partitioning Systemen en Carwash-gebouwen in Europa.

CSC Industries
CSC Industries
CSC Industries

De eerste stap in het project voor CSC Industries was de ontwikkeling van een gloednieuw logo en bijhorende huisstijl. De volgende fase in het project was de ontwikkeling van een nieuwe, overzichtelijke, professionele website, passend bij het imago van een toonaangevende producent van self-storage en staalbouw in Europa.

De website heeft een gebruiksvriendelijke userinterface waardoor website bezoekers gemakkelijk kunnen navigeren tussen de drie product hoofdgroepen:

De website is beschikbaar in vier talen: Nederlands, Frans, Engels en Duits.

Om de nieuwe website en huisstijl actief te promoten, volgde CSC ons advies om gebruik te maken van onze online en offline marketing diensten. Brainlane zette Google Ads campagnes op om meer geïnteresseerde bezoekers naar de website te brengen én op die manier meer leads te genereren. Daarnaast ontwierpen we een overzichtelijke bedrijfsbrochure, speciaal gericht voor gebruik op Internationale beurzen.

CSC Industries is een dynamische staalproducent en de toonaangevende producent van Self-storage Systemen en Carwash Gebouwen in Europa, gevestigd in België, Houthalen-Helchteren. CSC biedt op maat gemaakte oplossingen voor het ombouwen van industriële gebouwen tot Self-storage faciliteiten in heel Europa.

"Kwaliteit en Flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel!" Cavale Steel Company

Gebruikte diensten

Interesse in
een gelijkaardig project?

Aarzel niet en neem contact met ons op: Offerte aanvragen Contacteer ons
Sortlist Badge Leadinfo Badge
+32 11 54 31 47