+32 11 54 31 47CONTACT
Lydia Peeters
Lydia Peeters
Lydia Peeters
3ES
3ES
3ES
Kasteelhof
Kasteelhof
Kasteelhof
AA drink soccer arena
AA drink soccer arena
AA drink soccer arena

Een actieplan voor uw online communicatie

Plan uw online communicatie en voer het plan nauwgezet uit

Indien u op het juiste moment het juiste product of dienst aan de juiste persoon kan aanbieden heeft u een zeer grote kans dat dit resulteert in een verkoop. Dit gaat echter niet zomaar, dat vereist nauwkeurige planning.

Via welk medium bereik ik mijn doelgroep het best?

Regelmatig contact met uw doelgroep en dat op het juiste moment, resulteert in verhoogde conversie. Maar het is even belangrijk om regelmatig uw doelgroep aan te spreken, zodat u top-of-mind blijft. Online communicatie is hiervoor uiterst geschikt, omdat u zeer doelgericht tewerk kan gaan. 

Nieuwsbrieven? Advertenties in Google? Advertenties in Facebook?

Bij het opmaken van uw communicatieplan houden we rekening met uw producten of diensten en met uw doelgroep. Op basis van die informatie onderzoeken we welke communicatievormen best zouden ingezet worden (e-mail marketing, Google Advertising, bannering campagnes, organisatie van een event, advertenties in tijdschriften, ... ), om vervolgens een gedetailleerd actieplan uit te werken. Hierin wordt een planning uitgewerkt over welke actie met welke inhoud op welk moment dient uitgevoerd te worden.

Uiteraard stellen we niet enkel het plan op, maar zorgen we ook voor de uitwerking ervan.

Vragen of interesse? Contacteer ons vrijblijvend!

+32 11 54 31 47