+32 11 54 31 47CONTACT
I Am Different (Nikon)
I Am Different (Nikon)
I Am Different (Nikon)
Anastasios Moskofidis
Anastasios Moskofidis
Anastasios Moskofidis

Een 1-pagina of mini website

U bent hier
  • 1-pagina of miniwebsite
Vragen of interesse in een offerte? contacteer ons

Ideaal voor een startende onderneming of een specifieke actie-website

Een 1-pagina website of mini website is ideaal voor een startende onderneming of om een specifieke actie of evenement te promoten.

Organiseert u een event? Lanceert u een specifieke actie voor een product of een dienst? Dan kan het interessant zijn om daar een specifieke (mini) website voor te laten ontwikkelen. Hiermee legt u immers de volledige nadruk op die actie of event, kan u een specifieke visuele stijl hiervoor hanteren, en zeer gericht actie hierrond voeren met bvb nieuwsbrieven, Google Adwords campagnes, ... .

Alhoewel het ook voor een startende onderneming aangewezen is om een iets uitgebreider website te laten ontwikkelen, waarop voor iedere specifieke dienst, product of doelgroep een afzonderlijke webpagina beschikbaar is, kan een 1-pagina of mini website vaak een eerste budget vriendelijke oplossing zijn. Op die manier wordt immers toch reeds voorzien in een eerste web presence, en kan men geleidelijk aan doorgroeien naar een meer uitgebreide website.

Organiseert u binnenkort een event of lanceert u een actie? Contacteer ons dan vandaag nog om de mogelijkheden te bespreken. 

Vragen of interesse? Contacteer ons vrijblijvend!

+32 11 54 31 47