+32 11 54 31 47CONTACT
Anastasios Moskofidis
Anastasios Moskofidis
Anastasios Moskofidis
Krisstef
Krisstef
Krisstef

Een 1-pagina of mini website

Ideaal voor een startende onderneming of een specifieke actie-website

Waarom kiezen voor een 1-pagina of miniwebsite?

Naast een uitgebreide website bestaan er meerdere goede redenen om te kiezen voor een 1-pagina of miniwebsite. Deze ‘onepagers’ vormen de perfecte oplossing voor startende ondernemingen of voor het lanceren van specifieke acties of evenementen.

Onepager voor een event of actie

Een opendeurdag in het vooruitzicht? Wil je een product of dienst lanceren met een specifieke actie? Een specifieke miniwebsite biedt alvast heel wat voordelen. Zo is de volledige onepager gefocust op het event of de actie.

Bovendien kan je een specifieke grafische vormgeving toepassen. Met behulp van nieuwsbrieven en een campagne in Google Adwords en social media trek je gericht doelgroepen naar je tijdelijke miniwebsite.

Onepager voor startende bedrijven

Startende bedrijven hebben alle baat bij een website waarbij ze hun producten en diensten uitgebreid in beeld brengen. Wegens budgetredenen is het soms beter om eerst te starten met een onepager dan met een ondermaatse uitgebreide website.

Wanneer er budget vrijkomt, dan kan je met je website nog steeds. Ook bij Brainlane ben je steeds welkom om je miniwebsite of onepager te laten realiseren. Contacteer onze online experts vandaag nog voor verdere informatie.

Vragen of interesse? Contacteer ons vrijblijvend!

Sortlist Badge Leadinfo Badge
+32 11 54 31 47